Doe-het-zelf Video’s van uw schoenmaker op YouTube

Wilt u zelf uw schoenen en laarzen goed onderhouden zodat ze langer meegaan? Dat kan en adviseren wij dagelijks aan al onze klanten.

Maar in deze tijd van internet en social media is het natuurlijk veel handiger als wij 24 uur per dag u dat advies kunnen geven op het moment dat u dat het beste uitkomt. Vandaar dat wij voor onze klanten en volgers op Youtube een eigen kanaal zijn gestart waarop wij eigen gemaakte informatieve video’s plaatsen waar u volgens ons echt wat mee kunt! Misschien een idee om u te abonneren op dit kanaal? Dan ziet u altijd als eerste de nieuwste video’s!

De filmpjes zijn gemaakt door Dianne Scheper van het bedrijf Dians.nl. Zij is gespecialiseerd in het maken van professionele creatieve video’s van uw bedrijf. Wij hebben haar leren kennen als een super vakvrouw en zijn trots op het eindresultaat. Wij willen haar dan ook graag aan u aanbevelen!

ONZE LAATSTE VIDEO’S:

Instructie video: Voorschuren Van Bommels door Dennis Franke

Voordat wij voor u nieuwe hakken onder uw Van Bommel schoenen kunnen plaatsen, moeten we ze eerst voorschuren!

Instructievideo: zelf uw Suède schoenen schoonmaken

Heeft u suède schoenen thuis en die wilt u zelf zo af en toe schoonmaken? Zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft? En ze er mooi blijven uitzien? Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk het eigenlijk is om uw suède schoenen te onderhouden.

Instructievideo: verschillende leersoorten schoonmaken

Wist u dat elke leersoort van uw schoenen op een eigen manier moeten worden schoongemaakt en onderhouden? In deze instructievideo leren wij u hoe u dat thuis zelf heel eenvoudig kunt doen. Uw schoenen en het leer gaan daardoor echt veel langer mee.

Tip van de schoenmaker: verwijder verkeerde schoenpoets

Heeft u per ongeluk verkeerde schoenpoets gebruikt voor uw schoenen? Geen paniek! De schoenmaker weet raad! In deze video leren wij u hoe u redelijk eenvoudig de verkeerde schoenpoets vlekken kunt verwijderen. Hierna kunt u de schoen met de juiste schoenpoets verder behandelen. Het resultaat is echt een wereld van verschil.

Tip voor lopen in de sneeuw: de Yaktrax Walker

Glijdt u wel eens uit met uw schoenen in de sneeuw? Hier in Nederland (hopelijk is dat nu over …) of tijdens de wintersport? Met de Yaktrax Walker is dat verleden tijd! Met sneeuwkettingen onder uw schoenen hoeft u geen angst meer te hebben. De Yaktrax Walker is de beste snowstep die er is volgens de ANWB Kampioen test: makkelijk aan te trekken en de beste grip. In 4 verschillende maten verkrijgbaar en dus altijd de perfecte pasvorm voor uw schoenen en geen pinnen aan de onderkant waardoor u comfortabeler loopt.

Instructievideo: al uw leer herstellen met Cosmetic

Wist u dat u met Cosmetic al uw leer weer kunt laten glanzen? Zowel leren tassen, jassen, stoelen of banken geeft u hiermee weer de oorspronkelijke kleur terug. Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe ook u uw leer weer kunt laten schijnen.

Instructievideo: zelf pekel van uw schoenen verwijderen

Schoenen en laarzen hebben het zwaar te verduren als het koud is. Ook omdat vaak overal pekel wordt gestrooid. Als uw schoenen pekelvlekken hebben dan moet u die echt snel en ook goed verwijderen. In deze instructievideo leert u hoe u ze precies kunt schoonmaken en opfrissen. Doen hoor! Zonde toch?

Instructievideo: lakleer schoenen en laarzen onderhoud

Heeft u lakleer schoenen of laarzen thuis en die wilt u zelf zo af en toe schoonmaken en weer laten glanzen? Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk het is om ze op z’n tijd schoon te maken en de glans weer optimaal te krijgen.

Instructievideo: onderhoud krokodillenleer schoenen

Heeft u schoenen of laarzen thuis met krokodillenleer en die wilt u zelf zo af en toe schoonmaken en weer laten glanzen? Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk het is om ze op z’n tijd schoon te maken en optimaal te onderhouden.

Instructievideo: onderhoud fijne leersoorten en metallics

Heeft u schoenen of laarzen thuis die zijn gemaakt van fijne leersoorten, metallics of nubucks en wilt u die zelf schoonmaken en laten glanzen? Bekijk hier onze instructievideo waarin wij werken met Marla kleurloze onderhoudscrème. Dit product geeft een goede voeding waardoor het leer soepel, zacht en sterk blijft.

Instructievideo: glad leer schoenen en laarzen poetsen

Heeft u schoenen of laarzen thuis met glad leer en die wilt u zelf zo af en toe schoonmaken en poetsen? Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk het is om ze op z’n tijd schoon te maken en weer te laten stralen. Klaar om aan te trekken.

Instructievideo: onderhoud gekleurde (kinder)schoenen

Heeft u (kinder)schoenen of -laarzen thuis met gekleurd leer? U kunt ze onderhouden met Colour Cream, schoenpoets speciaal gemaakt voor leer in welke kleur dan ook! Bekijk hier onze instructievideo en ontdek hoe u ook de schoenen en laarzen van uw kinderen weer kunt laten schijnen!