Schoenmakerij

Passie en ambachtelijk vakmanschap voor een eerlijke prijs. Wij zijn al decennia lang gespecialiseerd in de meest uiteenlopende schoen reparaties. Zowel voor dames-, als herenschoenen. Casual, sportieve of nette schoenen. Elk schade- of onderhoudsgeval kan bij ons in vertrouwde handen worden afgeleverd, waarna in overleg met u wordt bekeken welke reparaties uitgevoerd dienen te worden.

Sleutelmakerij

Pasgarantie en snelheid als sleutel voor succes. Dat is wat wij bieden. En gewoon klaar terwijl u wacht. Wij dupliceren alle soorten van sleutels. Voor hang-, klavier- of cilindersloten. Voor in en rond het huis, schuur of garage. Voor de auto, caravan, bromfiets, scooter of fiets. Inclusief unieke PASGARANTIE: past de sleutel niet dan hoeft u niets te betalen. Wel zo eerlijk en u weet waar u aan toe bent.

Kleermakerij & Stomerij

Voor het reinigen, stomen en strijken van uw kleding, linnengoed en dekbedden werken wij samen met stomerij Bert Pomp. Uw kleding, gordijnen en leer repareren of veranderen wij op de manier die u wenst. Maatwerk met gebruik van uitsluitend kwaliteitsmaterialen . Of het nu gaat om innemen, korter maken of langer maken. Zelfs moeilijke stoffen zoals suède en bont. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd. Dat doen wij al meer dan 15 jaar en wij staan bekend vanwege onze kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening. Wij verwijderen standaard de oude garen van de leren schoenzolen en vervangen deze door de sterkste garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Gretha Jut & Dennis Franke

Volg ons op Social Media

U kunt ons op het internet volgen via deze website maar natuurlijk ook via diverse andere kanalen die wij dagelijks voor u bijhouden en verversen met nieuwe berichten, foto’s en/of video’s. Wij hebben eigen kanalen op Facebook, Twitter, YouTube en Google+. Deze social media kanalen kunt u bekijken via uw smartphone, tablet en/of (personal) computer. Wat voor u het handigst is.

  • Gebruik smartphone 60% 60%
  • Gebruik laptop/computer 30% 30%
  • Gebruik tablet 55% 55%

WIJ HELPEN ‘MENSEN IN NOOD’

Het hele jaar door kun je bij ons in Zuidlaren oude schoeisel,  kleding en textiel inleveren.

Je helpt mensen in ontwikkelingslanden & het milieu én je hebt kans op een GRATIS schoenreparatie.

“Al 60 jaar Snel en Goed zoals het moet”

“KWALITATIEF HOOGWAARDIG HANDWERK MET DE BESTE SERVICE EN PRIJS IN ZUIDLAREN EN GRONINGEN”

Kom eens langs in één van onze winkels!

Met twee vestigingen in Noord-Nederland bedienen wij een groot gedeelte van Groningen en Drenthe. Elke vestiging heeft zijn eigen identiteit en charme maar beide worden gerund door pure ambachts mensen met passie voor hun vak en hun klanten.

[codespacing_progress_map]