Vestigingen Noord-Nederland

Bakker de Rappe Schoenlapper heeft twee gerenommeerde vestigingen in Noord-Nederland. Hoewel dezelfde naam gevoerd wordt, heeft iedere vestiging haar eigen charmes en karakteristieke kenmerken.

KOM GEWOON EENS LANGS en laat u verrassen door de vakkennis van Gretha Jut, Dennis Franke, Edzard Broeils, Maria Schuur en Bert Pomp stomerij Veendam.

Zuidlaren

Midden in het Drentse dorp Zuidlaren ligt de vestiging van Bakker de Rappe Schoenlapper aan de Stationsweg.

Stationsweg 25 | 050-5893744

Bakker de Rappe Schoenlapper Zuidlaren

Stationsweg 25
9471 GK Zuidlaren
050-5893744

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN:
Dinsdag-Donderdag: 08.30-18.00
Vrijdag(+koopavond): 08.30-20.00
Zaterdag: 08.30-17.00
E-mail ons
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook

Deze gezellige en gerenommeerde winkel is al jaren één van de toonaangevende zaken in deze historische dorpskern aan één van de mooiste winkelstraten van het Noorden. U kunt GRATIS parkeren voor de deur. Ook is er een bushalte vlak voor de deur.

Filmploeg RTV Drenthe bij ons op locatie
Opeens stond daar RTV Drenthe bij ons op de stoep in de winkel in Zuidlaren. Gretha Jut vertelt hartstochtelijk haar verhaal.
Gretha heeft haar diploma ‘Schoenhersteller’gehaald in 1979 en was de 2de vrouwelijke schoenmaker in Nederland ooit!

ONS TEAM IN ZUIDLAREN: Gretha Jut & Dennis Franke.

Groningen Centrum

In het centrum van Groningen vindt u Bakker de Rappe Schoenlapper Damsterdiep.

Deze zaak is gevestigd in een historisch Gronings pand en is gelegen aan enkele belangrijke verkeersaders van de Stad Groningen, met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zelfs een nieuwe parkeergarage voor de deur. Ook kunt u de auto voor de zaak parkeren op onze gratis lossen- en laden plek. Er is een bushalte vlak voor de deur.

Een heuse bedrijfsvideo!

Eind april 2013 kwam een heuse cameraploeg van de bekendste Nederlandse schoenmakers site schoenmaker.com bij ons langs in Groningen. Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van ons bedrijf aan het Damsterdiep 60 die ze hebben gemaakt en die nu op hun website staat. Wij zijn er in ieder geval heel trots op!

ONS TEAM IN GRONINGEN CENTRUM: Edzard Broeils & Maria Schuur.